Titus Flueras si Constantin Andrei + Video

Titus Flueras, singurul roman din orchestra mondiala a internetului, impreuna cu colegul Constantin Andrei, a sustinut acum seara un concert in amfiteatrul Clinicii Chirurgie I.

Violonistul Titus Flueras este doctor in muzicologie si lector la Academia de Muzica „Gh. Dima”. A ajuns sa faca parte din prima orchestra mondiala a internetului dupa ce a fost selectionat prin intermediul YouTube-ului si va concerta in data de 15 aprilie la New York, in Carneige Hall, alaturi de alti 80-90 de muzicieni din intreaga lume.

Chitaristul Constantin Andrei este conferentiar si doctor in muzicologie la Academia de Muzica „Gh. Dima”.

Am pus mai jos 6 din cele 7 interpretari, calitatea sunetului nu se compara cu cea live, sorry, trebuia sa fi venit acolo…

PS: articolul anterior e o gluma de 1 aprilie Happy Fools’ Day!

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.