Tombola Cu Bebelusul Ideal

O clinica de fertilizare in vitro din Marea Britanie organizeaza o tombola in urma careia un cuplu va castiga sansa de a concepe un bebelus prin fertilizare in vitro avand caracteristici predeterminate.

Ridicarea premiului va avea loc in Virginia, Statele Unite, pentru ca legile din UK sunt mai stricte. Tratamentul costa in jur de 15.000 de euro.

Spre deosebire de Marea Britanie, in Statele Unite vanzarea ovulelor este legala, iar donatoarea poate castiga pana la 10.000 de dolari pentru un singur ovul.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.