Tortura pentru Homosexuali

Irakienii sunt cunoscuti pentru extremismul lor cand vine vorba de religie, dar acum au inceput sa-si extinda domeniile in care dau dovada de hmmm… comportament deviant (?).

Noua tinta a atacurilor irakiene sunt barbatii homosexuali (gay), dar nu din intreaga lume… doar ai lor.

Homosexualii irakieni cunoscuti sunt vanati pentru a li se aplica o forma de tortura la care cel putin eu nu m-as fi gandit.

Offtopic: in copilarie auzeam tot felul de povesti legate de tortura, iar una care mi-a ramas in minte era legata de tortura la vikingi (o zic doar ca idee, evident n-o pot crede…). Cica la ei se practica incizia peretelui abdominal si extragerea intestinelor care erau legate de un copac, iar victima era obligata sa fuga in jurul copacului… De unde mai avea putere sa fuga, nu stiu, cert e ca multi o credeau (povestitorul e undeva prin Canada acum, poate ajunge din greseala pe-aici) 🙂

Sa revenim, dupa ce sunt prinsi, homosexualilor irakieni li se aplica un lipici foarte puternic in interiorul anusului pentru a realiza obstructia completa, ireversibila in conditii normale. Dupa ce se confirma intarirea si blocarea tubului digestiv, sunt obligati sa bea o solutie de electroliti cu efect de laxativ.

Din cauza anusului blocat, acestia decedeaza in chinuri groaznice. Ai putea spune ca sunt doar povesti, dar la morgile din tara apar tot mai multe cazuri de persoane decedate avand canalul anal lipit (gaycitynews.com/site/news.cfm?newsid=20307475&BRD=2729&PAG=461&dept_id=569346&rfi=6).

Eu unul nu cred ca asta e singurul motiv care le cauzeaza moartea. In cel mai rau caz, daca lipiciul si in special mucoasa anala ar rezista presiunii, s-ar ajunge la un megacolon toxic (ca si in cazul obstructiilor din diferite boli proliferative sau care determina stenoze pe ultimul segment al tubului digestiv), dar asta ar dura o perioada destul de mare, timp in care victima s-ar putea prezenta la un spital pentru indepartarea chirurgicala a obstructiei cu lipici.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.