Tratarea Cancerului Fara Chimioterapie

Cand doctorii i-au spus lui John Kanzius ca mai avea 9 luni de trait, din cauza leucemiei, acesta si-a acceptat conditia si a multumit lui Dumnezeu pentru viata pe care o avuse. Vizitele la sectia de oncologie l-au ingrozit. Fetele l-au bantuit: capete chele sau bantajate, corpuri in scaune cu rotile si copii care nu se puteau juca. Ca si el, acestia au suferit chimioterapie, care i-a facut sa slabeasca, sa le tremure mainile, sa le cedeze sistemul imun.

Kanzius, nu avea cunostinte medicale, dar se pricepea la radiouri si s-a gandit sa foloseasca undele radio pentru a distruge celulele tumorale, in speranta de a descoperi o terapie mai umana pentru cancer.

Intr-o dimineata din 2003, Kanzius a luat niste sarme din cupru, cutii, antene si a inceput sa construiasca un dispozitiv.

Stia ca metalul se incalzeste sub expunerea la unde radio si dorea sa focalizeze undele radio inserand particule de metal in celulele tumorale. Celulele urmau sa fie introsude intr-un camp cu o anumita frecventa radio astfel incant undele sa treaca prin corp si sa incalzeasca particulele injectate ducand la moartea celulelor tumorale, fara afectarea celulelor din jur.

Pana la Craciunul din 2003, Kanzius a testat dispozitivul pe hot-dog, ficat si carne de vita. Dar va functiona si pe oameni?

Dr. David Geller, de la University of Pittsburgh Medical Center, a citit despre dispozitivul lui Kanzius si l-a contactat pentru a efectua cateva teste.

Kanzius a avut ideea sa foloseasca nanoparticule, asa incat a luat legatura cu Richard Smalley, castigator al Premiului Nobel, specializat in nanostiinta. Folosirea nanoparticulelor a functionat.

Aceeasi tehnologie poate fi folosita si pentru separarea elementelor apei, cu posibilitatea izolarii hidrogenului din apa sarata si folosirea lui ca si combustibil.

Si la orele de biochimie, in anul II I, am auzit de folosirea undelor radio pentru distrugerea celulelor tumorale. Ideea era sa se foloseasca acid folic (necesar celululor pentru multiplicare, esential celulelor cancerigene) pe suprafetele nanoparticulelor, asfel incat terapia sa aiba specificitate, iar procentul cel mai mare de nanoparticule sa mearga tintit la celulele cancerigene.

6 raspunsuri

 1. Si pana la urma s-a vindecat de cancer/leucemie ?
  Interesanta povestire, dar cel mai bine este sa nu ajungi sa iti dezvolti un cancer, indiferent de ce fel de natura este el.
  Acum in momentul de fata se stie cum apare cancerul, care sunt majoritatea toxinelor care dezvolta cancerul, si cel mai important, care este acel element care mareste puterea ce inmultire a celulelor cancerigene, sau cel care opreste pe loc inmultirea lor !

 2. Dr Laurentiu Craciunas

  Nu e chiar asa. Cancerul e una dintre cele mai imprevizibile boli, poate aparea la oricine indiferent de alimentatie sau alti factori de risc, pentru ca oricat ai vrea nu poti sa mananci sanatos 100%. Plus ca mai e si factorul genetic pe care nu-l poti controla. Cunosc pe cineva care are un prieten de 32 de ani, sportiv (alimentatie relativ sanatoasa, fara alcool, fara droguri, fara tutun, miscare multa, cam tot ce se recomanda in prevenirea cancerului), si are cancer osos…

 3. Dr Dorisandra Dumbrava

  Eheee…biochimia a fost in anul 1:)….se poate sa uiti asa o femeie de valoarea cu care am avut ocazia sa facem ?:)

 4. Dr Laurentiu Craciunas

  Oh da, asa e… parca ieri mergeam de la 8 in amfiteatrul cu jaluzelele lasate (cum am putut uita?) 🙂

 5. Ai si tu partea ta de adevar, dar se stie ca doar 3% din cazurile de cancer sunt pe parte genetica. Restul sunt dezvoltate din alte motive!
  Intra la mine in blog si citeste ce am scris si eu despre cancer, si chestiile noi domeniu !

 6. Solutie cancer fara otrava numita chimioterapie.

  Cautati pe google Tullio Simoncini cancer.
  Exista solutii si ce solutii la indemana si ieftine. Numai ca e greu sa strici afacerea pe bani grei cu niste oameni usori influenti

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.