Trial Clinic de Faza III Pentru Cancerul Ovarian

A fost anuntata initierea unui trial clinic de faza III pentru tratamentul cancerului ovarian avansat. Studiul se numeste LUME-Ovar-1 si verifica eficienta compusului numit BIBF 1120 in combinatie cu chimioterapia standard in comparatie cu placebo in combinatie cu chimioterapia standard.

BIBF 1120 se va numi Vargatef si se bazeaza pe inhibitia simultana a 3 receptori ai angiogenezei (formare de vase noi de sange), proces indispensabil cresterii tumorilor.

Boehringer Ingelheim, compania care conduce studiul, are un program de trialuri clinice oncologice care se desfasoara in peste 800 de centre din 47 de tari.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.