Tu Stii Cum Sa Te Protejezi De Soare? + Video

Contrar conceptiei generale, crema cu factor de protectie nu este arma principala impotriva efectelor expunerii la soare, ba din contra, ar trebui folosita ca ultima solutie.

In filmuletul de mai jos sunt prezentate principalele informatii referitoare la folosirea cremei cu factor de protectie antisolara:

De retinut:
– pentru UVA, crema sa aiba minim 4 stele
– pentru UVB, factor de protectie de 50+

Partea de rezistenta la apa face parte din reclama mincinoasa, ca fapt divers: pe ambalajul cremei de la Bioderma – Photoderm MAX cu SPF (Sun Protection Factor) 50+ scrie ca e rezistenta la apa, iar in instructiunile de utilizare se recomanda reaplicare dupa inot…

Vara placuta in continuare!

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.