Tu Stii Unde Ti-e Localizata Inima?

Pe cat de absurda e intrebarea, pe atat de uimitoare sunt raspunsurile englezilor (la ei s-a facut studiul).

Cercetatorii de la King’s College London au facut un sondaj prin care au vrut sa estimeze nivelul de cunostinte anatomice in populatia Angliei. Un studiu similar s-a facut si acum 40 de ani, dar s-a crezut ca datorita accesului la surse de informare si la internet, rezultatele ar fi mai bune. Nici gand, dezastru…

Din 722 de persoane participante la sondaj, doar 46,5% au reusit sa localizeze corect inima, avand la dispozitie 4 variante:

Tu Stii Unde Ti-e Localizata Inima?

Indiferenta sau prostie?

2 raspunsuri

  1. Raspuns D,normal …….. Glumesc!!!! Cum pot fi unii oameni atat de superficiali incat sa nu cunoasca macar cateva lucruri despre corpul lor ?!?

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.