Ultimele 48 de Ore + Video

Trezirea ieri la 6:30 pentru stagiul de semio care incepea la 8:00. Dupa stagiu urma cursul de microbiologie, dar am reciclat cele 2 ore pentru testul de la semiologie de azi, asa ca am mers acasa si pana pe la 19:00 am pregatit testul. La 20:00 eram deja in sala de nasteri la gine 2 pentru a 2-a garda 😀

A fost prima data cand am vazut 4 nasteri simultan, asta in ideea in care exista doar 3 mese de nascut. Cu toate ca pe la ora 22:00 era agitatie mare, pana la 24:00 s-a terminat tot si nu mai era nici un travaliu. N-au fost toate nasteri usoare, una dintre ele era in prezentatie pelviana, iar alta a necesitat dezlipire si extractie manuala de placenta.

Am primit un manual de obstetrica de la domnul Conf. Dr. Mihu si am inceput studiul. Pe la 2:30 era liniste peste tot, se auzea pe fundal doar planset de nou-nascuti (sectia de neonatologie e fix langa sala de nasteri si e plina cu bebe de la cateva ore la cateva zile). Atmosfera excelenta care a durat pana pe la 5:00 cand a venit prima internare si a inceput miscarea. La 7 s-a facut schimbul de ture la moase si la 8 era raportul de garda.

Pana am venit acasa au mai fost 3 cezariene, o graviduta cu uter cicatricial de la o cezariana anterioara si o placenta preavia (placenta inserata aproape de/peste orificiul cervical intern).

Acum as avea timp sa ma intind vreo 40-50 de minute, dar daca fac greseala asta nu mai merg la testul din cardiac (la care o sa iau 10… yeah right)

Dupa test+curs (pe la 18:30) ma intalnesc cu sora-mea: La multi ani, Dana! partyhugkiss (by the way, azi e si ziua Pamantului)

Nu stiu unde am sa dorm la noapte, sper sa mai am energie sa ajung acasa

Cum era cu cei care doarm putin? ..sunt predispusi la ingrasat… povesti…

Video: Faithless – Insomnia

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.