Un Ateneu Sui-Generis la UMF

Este un demers ce se doreste alaturat natural efortului educational al Universitatii noastre. El doreste sa starneasca un mai mare interes pentru constructia intelectuala a tinerilor studiosi, pentru cunoastere in general, intr-o epoca in care cultura si arta incep sa fie teritorii ale unor elite si nu domenii de actiune constienta pentru educatia societatii si, evident, a individului insusi.

Personalitati marcante ale spiritualitatii romanesti vor fi prezente in fata studentilor (si nu numai!), in talk-show-uri de mare atractivitate sustinute de Stela-Maria Ivanes si Sergiu Alex, cunoscutii amfitrioni ai spectacolelor pe unde de la Radio Cluj.

Amfiteatrul de la Clinica Chirurgie I va fi asadar, Ateneul nostru. Aici vor rasuna luni, 20 octombrie, de la ora 19:00, incantatiile sonetului si ale muzicii baroce, intr-o originala ingemanare pe care o datoram invitatului nostru, actorul Petre Bacioiu, de la Teatrul National din Cluj. Un show pentru care aceste putine randuri nu pot si nu trebuie sa spuna chiar totul…

In acelasi amfiteatru, Ateneul nostru va aduce cuvenitele ofrande, pe care le speram de neuitat, Euterpei, zeitei muzicii. Miercuri, 22 octombrie, tot de la ora 19:00, Sergiu Alex incepe un serial multi-media, INCURSIUNI DE MELOMAN. Va fi, o dorim cu totii, momentul de bucurie si emotie pentru toti cei care vor invata ca se poate asculta si cu inima.

Usile Ateneului de la UMF sunt deschise oricarui iubitor de frumos iar aceste randuri sunt, de fapt, o INVITATIE. Nu de o seara, ci una permanenta!

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.