Unitatile Medicale Militare Vor Avea Pilula De A Doua Zi

Multe unitati medicale militare americane au deja pilula de a doua zi in lista medicamentelor, dar in curand fiecare astfel de unitate americana va fi obligata sa puna la dispozitia personalului militar contraceptivele de urgenta daca este nevoie.

In 2002 s-a mai pus o data aceasta problema, dar nu s-a luat nici o decizie. Acum, la 2 luni dupa ce un comandant militar a vrut sa introduca o regula prin care personalul militar era pedepsit daca ramanea insarcinat (femeile) sau participa la aparitia sarcinii (barbatii), contraceptivele de urgenta vor fi incluse pe lista medicamentelor standard din unitatile militare americane.

Pe langa medicamentele de baza, obligatorii in fiecare unitate militara, multe detin si medicamente optionale, dar in viitorul apropiat chiar si unitatile din Irak si Afganistan vor fi dotate obligatoriu cu contraceptive de urgenta.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.