Vaccin Anti HPV Gratuit Intre 12 Si 24 De Ani

Mi-era dor de o decizie buna din partea Ministerului Sanatatii. Daca atat de multi parinti care au fete in clasele mici prefera sa creada teoriile conspiratiei, de vaccinurile anti VPV vor putea beneficia de acum si fetele cu varste intre 12 si 24 de ani.

Raspunsul imun maxim se obtine daca vaccinarea are loc intre 10 si 14 ani, dar si peste varsta asta exista raspuns suficient de bun incat sa se justifice vaccinarea.

Mai multe detalii pot fi gasite pe site-ul oficial al campaniei de vaccinare in scoli: www.informarehpv.ro

3 raspunsuri

  1. cum pot sa imi fac si eu vaccinul gratuit si unde trebuie sa il fac?

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.