Victima a Gripei Aviare in Vietnam

O tanara in varsta de 23 de ani din Vietnam a murit din cauza gripei aviare. Din 2003, Vietnamul a avut 53 de decese din cauza gripei aviare.

Nu stiu daca am scris vreodata pe blog, dar stii cum a ajuns gripa aviara de la pasari la om? Mai mult decat ciudat…

In Tailanda au loc lupte cu pariuri intre diferite animale, inclusiv cocosi. Din cauza efortului si a loviturilor incasate, la un moment dat in gatul pasarilor se acumuleaza o cantitate insemnata de puroi, sange si alte secretii. Pentru a nu pierde lupta si inclusiv bani, stapanii animalelor iau capul cocosilor in gura si sug continutul din gatul acesora, dupa care il scuipa, dar prea tarziu pentru ca infectia a apucat sa se transmita…

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.