Victima Atacurilor de Cord a fost Readusa la Viata de 12 Ori

Keith Rosser a suferit un atac de cord, dar paramedicii au reusit sa-l resursciteze. La scurt timp a mai suferit un atac de cord, iar in urmatoarele 40 de minute a trebuit sa fie resurscitat de 11 ori pentru ca inima continua sa i se opreasca.

Victima Atacurilor de Cord a fost Readusa la Viata de 12 Ori

„Ma simt mult mai bine acum si totul se datoreaza echipajului ambulantei. Au fost absolut extraordinari. Le sunt foarte recunoscator”.

Paramedicii au reusit sa ajunga in 8 minute dupa ce au fost apelati (comparatie Romania VS Statele Unite…).

Jones, paramedic de 5 ani a afirmat ca „n-am mai fost nevoit sa resurscitez pe cineva de 12 ori. Este cu adevarat incredibil.”

Rosser era constient cand au venit paramedicii, dar nu-si mai aminteste nimic din ce a urmat.

Cartea Recordurilor nu mai tine evidenta celor care au suferit un numar mare de resurscitari, dar acum 2 ani tatal a 4 copii a murit de 32 de ori.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.