Video: Si-a Redobandit Vederea Cu Ajutorul Unui Dinte

O femeie din Statele Unite si-a pierdut vederea in urma cu 9 ani din cauza sindromului Stevens-Johnson care i-a afectat corneea. Tratamentul de electie ar fi fost transplantul de cornee, dar pacienta nu era potrivita.

O echipa de medici i-a extras un canin si l-a folosit ca suport pentru o lentila cilindrica avand rolul de a permite luminii sa treaca prin ochi. Descrierea sistemului poate fi vazuta in filmuletul de mai jos:

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.