Vizite in Cipru Pentru Alegerea Sexului Bebelusului

Alegerea sexului bebelusului este ilegala in marea majoritate a tarilor, dar nu si in pseudo-statul Cipru-Turc (partea nordica a Ciprului).

O clinica de fertilizare in vitro, avand conducere predominant daneza, se afla sub lumina reflectoarelor dupa ce a inceput sa-si faca reclama in ziarele daneze. Serviciul oferit este tratament de reproducere asistata (fertilizare in vitro) pentru alegerea sexului bebelusului.

Tehnica nu este noua, se foloseste pentru depistarea anomaliilor cromozomiale inainte de transferul embrionilor in uter, dar este interzisa ca folosire pentru selectia sexului viitorului bebelus.

Pretul este putin peste 5000 de Euro / ciclu. Ca fapt divers, cu cativa ani in urma, o clinica oferea servicii similare in Anglia, iar pretul era 17.000 de Euro / ciclu.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.