Vot Pentru 3S La Premiile Carol Davila 2009

Proiectul 3S (Sanatate Sexuala si lupta anti-SIDA) din cadrul OSM (Organizatia Studentilor Medicinisti din Cluj) sunt nominalizati in cadrul Premiilor Carol Davila la categoria „Cel mai bun program de responsabilitate sociala” si am rugamintea sa le acorzi un vot.

Printre altele, 3S a organizat Red Ribbon Party cu ocazia Zilei Mondiale Anti SIDA, Conferinta despre HPV Pune pret pe Sanatatea Ta, Ziua Lumanarilor Aprinse pentru comemorarea victimelor HIV/SIDA.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.