Workshop Despre Reproducerea Asistata

Din pacate eu nu pot sa ajung, dar daca este cineva interesat aici sunt cateva detalii:

Va avea loc in Atena, Grecia in 25-26 septembrie 2009 (adica week-endul de saptamana viitoare). Temele dezbatute vor fi: vitrificarea celulelor reproductive (un pas important in reproducerea asistata), conservarea prin inghetare a spermei si a tesutului testicular, conservarea prin inghetare a tesutului ovarian, vitrificarea ovulelor, crioprezervarea spermatozoizilor, inghetarea lenta si vitrificarea embrionilor.

Taxa de participare este 150 euro pentru membri ESHRE (The European Society of Human Reproduction and Embryology), 200 euro pentru non-membri, 70 euro pentru studenti membri ESHRE si 100 euro pentru studenti non-membri.

Daca n-ar fi fost excursia in Anglia fix in week-endul respectiv as fi mers…

Mai multe detalii pe siteul ESHRE: www.eshre.com

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.