Ziua Lumanarilor Aprinse

Echipa 3S (Sanatate Sexuala si Lupta Anti-SIDA) din cadrul OSM va invita la Ziua Lumanarilor Aprinse, Duminica 18 Mai de la ora 18:00 pe aleea principala din Parcul Central (Cluj).

In cadrul evenimentului vor fii aprinse 3000 de lumanari rosii pentru a comemora victimele HIV/SIDA, se vor imparti prezervative si pliante informative!

Eu i-as fi zis „Seara Lumanarilor Aprinse”, suna mai diferit fata de restul zilelor de genul asta 🙂 Oricum, am sa fac poze si update aici.

Ziua Lumanarilor Aprinse
Ziua Lumanarilor Aprinse

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.