Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Durere si sangerare la 6 saptamani

Adună
X
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Durere si sangerare la 6 saptamani

    Sunt însărcinată in 6 săptămâni și am sângerări am fost la doctor și mi sa spus sa nu mai fac efort marți am control dar acum 3 zile am avut niște dureri Zona pelvină vreo 6 ore m-a durut in care am sângerat mai des ii posibil sa fi fost o criza de chist ovarian ? Sunt la a doua sarcina ieri seara am eliminat ceva ca un chist nu era ca cheagu de sânge de când a început sângerarea nu am avut dureri doar acum 3 zile nu știu ce sa fac sunt puțin neliniștită sper sa nu fie avort spontan ... sarcina extrauterina nu e pt ca la control totul a fost ok inafara de sângerare

  • #2
    Și acuma seara am eliminat ceva asemanator mucoasa endometriala mie frica oare am pierdut sarcina ?

    Comentariu


    • #3
      Buna Vancea Raluca , sangerarea si durerea sunt simptome cu prognostic negativ pentru sarcina din pacate. Un chist ovarian poate fi cauza durerii, dar nu ar putea fi eliminat sa-l vezi prin vagin. Faptul ca ai sangerat si ai avut durere, iar dupa eliminarea unui chist simptomele s-au imbunatatit, sugereaza ca ar fi putut fi sacul gestational (sarcina propriu-zisa). Va trebui sa faci o noua ecografie pentru a vedea exact care e situatia.
      Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

      Comentariu


      • #4
        Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	D24BCACA-DE42-4B5F-B893-F6E14655731A.png 
Afișări:	0 
Mărime:	516,3 KB 
ID:	16366 Nu știu ce sa mai fac o sa merg luna viitoare la control ..poate o sa fie sarcina mai vizibila dacă mai ii ..eu m-a simt mai bine acuma m-a mai doare spatele dar nu este o durere insuportabila ... sper ca nu e ceva mai grav ..cred ca dacă era ceva mai grav continuau durerile trebuia sa fie mai rău pe zi ce trece ..ii posibil sa fie din cauza chistului durerile și ce am eliminat sa fie cum sa prins embrionul ? Cam ceva asemanator cum ii in poza a fost
        Fișiere atașate

        Comentariu


        • #5
          Raluca, ce ai eliminat e foarte sugestiv pentru un avort spontan, imi pare rau. Pentru a confirma trebuie ori sa repeti ecografia (care poate aprecia daca ai eliminat sarcina complet) sau poti trimite tesutul eliminat la histopatologie pentru examinare sub microscop.
          Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

          Comentariu


          • #6
            Dacă nu am eliminat sarcina complet ce simptome o sa mai am ? Nu știu când o sa ajung la un control poate doar luna viitoare ..Menstruația o sa îmi vina luna viitoare normal?

            Comentariu


            • #7
              Prima menstruatie poate avea caracteristici diferite si nu vine exact la 4 saptamani. Va trebui sa faci un test de sarcina la 3 saptamani pentru a vedea daca s-a eliminat complet.
              Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

              Comentariu


              • #8
                Am făcut un test acum 3 zile și a ieșit negativ

                Comentariu


                • #9
                  Asta inseamna ca cel mai probabil s-a eliminat tot. Daca ar fi ramas ceva in uter ar fi continuat sa elibereze hormonul de sarcina (hCG), iar testele de sarcina ar continua sa aiba rezultat pozitiv.
                  Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

                  Comentariu


                  • #10
                    La 2 saptamani jumatate un medic ginecolog miar putea spune daca sunt insarcinata?

                    Comentariu


                    • #11
                      Amalia18 , la 2 saptamani si jumatate aproape ca nu esti insarcinata, nici corpul tau nu stie, cu atat mai putin un ginecolog.
                      Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

                      Comentariu


                      • #12
                        Buna pe 19 februarie am avut ultima ora mestruati si pina acum nam avut si am facut doua teste si meratat sarcina eri sera cu dureri mari in burta si cind am fost la baie insingerari si dureri mari in burta si spate dupa asta cind mam sters asa ceva a esit din mine posibel sa fost avort spontan ajutatima sa stiu ce sa fac tare meam dorit sarcina nu stiu cum sa postez poza
                        Ultima editare de Tatiana bocancea; 14.apr.2019, 20:15.

                        Comentariu

                        Procesare...
                        X