Rezultate Simulare Rezidentiat 2011

Dupa cum am anuntat anterior, ieri a fost simularea examenului de rezidentiat 2011 organizata de Societatea Studenteasca de Chirurgie din Romania (SSCR), iar mai jos sunt cateva date despre rezultate.

Cel mai mare punctaj a fost 848, obtinut la Cluj, doar 5 candidati din toata tara obtinand peste 800 de puncte.

Media pe tara a fost de 609 puncte, iar mediile pe centre sunt ilustrate in graficul de mai jos.

Rezultate simulare rezidentiat 2011
Rezultate simulare rezidentiat 2011

Ideea e ca punctajele sunt mai putin importante, ce conteaza la examenul de rezidentiat sunt pozitiile fiecaruia in clasament. Tinand cont de schimbarea bibliografiei in acest an, era oarecum normal ca punctajele sa fie mai mici decat anii trecuti.

4 raspunsuri

  1. Laur, nu prea are legatura cu schimbarea tematicii. Intrebarile au fost dificile. am colegi care invata de 2 ani si au luat in jur de 800 puncte (+/-). Oricum..organizarea a fost excelenta si SSCR-ul merita felicitari!

  2. intrebarile au fost dificile si destul de interpretabile( unele dintre ele)..insa eu vreau sa fac un comentariu legat de grila din cancerul de col cea cu virusurile care il determina…raspuns corect herpes simplex tip 2 si hpv tip 5 si 6 …ei bine (5,6) care sunt scrise langa text reprezinta de fapt indicele bibliografic iar cancerul de col este dat de hpv tulipinile 16 si 18 dupa cum stim…multumesc pe aceasta cale celor ce au facut aceste superbe grile!

  3. Nu pot sa cred ce subiecte au putut sa bage anul asta la simulare… Adica anul trecut la examenul de rezidentiat au fost subiecte ok,le-am facut si am luat in jur de 9,iar la astea ma uitam si nu-mi venea sa cred ce detalii au fost..Am si renuntat sa le mai fac,pentru ma demoralizam complet

    • poi cred ca nici nu mai trebuie sa citesti materia daca faci de 9 subiectele de anul trecut acolo sunt 28 de intrebari care nu sunt la noi in programa.
      deci 20 grile egal nota 1; 28 grile aproape 8,5 in fine felicitari

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.