6 in 1: Aorta Stanga, Botox, Celule Stem, Calciu, Vaccin, Aspirina

Crocodilii deviaza sangele de la plamani in scopul digestiei. Se stie ca dupa fiecare masa pe care o au, crocodilii se retrag intr-un loc cald si linistit pentru a incepe digestia. Din cauza cantitatilor mari de carne pe care le ingera avand mese rare, digestia ar dura prea mult timp. Un nou studiu releva faptul ca in timpul digestiei, crocodilii deviaza sangele printr-un vas special care ocoleste plamanii: se numeste aorta stanga. Oamenii, alte mamifere si pasarile nu au aorta stanga, astfel tot sangele pompat de inima dreapta merge prin artera pulmonara la plaman unde se realizeaza schimbul gazos: cedeaza dioxidul de carbon si se incarca cu oxigen. La crocodili, prin ocolirea plamanilor, sangele ajunge la stomac incarcat cu dioxid de carbon pe care il folosesc in secretia de acid gastric si bicarbonat.

Te-ai gandit sa-ti faci un tratament cu Botox? FDA (Food and Drug Administration) a decis sa faca cercetari asupra tratamentelor cu Botox dupa ce au fost raportate mai multe cazuri de deces sau reactii grave la tratamente mai ales in cazul copiilor cu spasme.

Cercetatorii din Iran au produs primul soarece din celule stem embrionare. Urmatoarea tinta este producerea de soareci cu anumite caracteristici prin modificarea genetica a celulelor stem embrionare.

Calciul accelereaza declinul mental. Adultii care au avut nivele crescute de calciu si vitamina D au sanse crescute de a suferi leziuni nervoase majore. Deci de-acum sa nu mai iei calciu dupa ureche, prima data verifica nivelul calciului in sange printr-un set de analize.

Metoda tatuajului este cea mai buna tehnica de administrare a unui vaccin pe baza de ADN. Prin aceasta metoda se produc anticorpi mai puternici si reactii celulare mai agresive decat in cazul vaccinului intramuscular. Motivul este ca tatuajul determina o leziune mai extinsa permitand ADN-ului din vaccin sa patrunda in mai multe celule.

Daca pana acum se stia ca aspirina are efect benefic asupra sistemului cardio-vascular scazand riscul de infarct, un nou studiu sugereaza ca aspirina previne cancerul de colon la barbati. In functie de cantitatea saptamanala de aspirina, sansele de a dezvolta cancer de colon pot sa scada cu pana la 70%.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.