Animale Clonate Comestibile

Anul trecut, cam in aceeasi perioada, FDA aprobau comercializarea carnii si laptelui provenit de la animale clonate. Acum e randul japonezilor sa ia aceeasi decizie.

1 raspuns

  1. Nu se cunosc cauzele ADHD-ului, autismului, ale mutatiilor genetice ale virusilor mortali. Despre cresterea impresionanta a incidentei diverselor tipuri de cancer si a bolilor cardiovasculare s-a hotarat ca e de vina stresul si hrana necorespunzatoare. Cine de aici crede ca are mai multe motive de stres decat un iobag cu copii galbeni de foame? Aia care mancau untura pe paine si datorau proprietarilor de pamant uneori si 300 de zile de munca pe an.
    Era destul de rau ca se cloneaza ORICE… acum mai trebuie sa si mancam clone… O sa prindem ziua sa traim intr-o lume de clone canibale?

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.