Cariere In Alb 5 La Cluj – 13.11.2011

Cariere in Alb 5 – Green Edition, cel mai mare targ de cariere si educatie din domeniul sanatii din Europa, revine in CLUJ, duminica 13 noiembrie, cu cei mai buni angajatori!

Fiind prezent de 3 ani pe piata medicala din Europa, evenimentul Cariere in Alb a adus peste 12 000 de vizitatori fata in fata cu 50 de companii de recurtare. Anul acesta, am adus un plus de valoare, aducand in atentia profesionistilor medicali si tinerilor medici si studenti, conferinte EMC si cursuri de dezvoltare profesionala.

Cea de a cincea editie a evenimentului, Cariere in Alb 5 – Green Edition, pune la dipozitia personalului medical din Romania toate instrumentele necesare pentru dezvoltarea carierei in domeniul sanatatii: oferte motivante de locuri de munca, prezentari de companii, workshop-uri interactive pe tema limbilor straine, introducerea in sisteme medicale diferite.

Va asteptam duminica, 13 noiembrie, in Cluj-Napoca, la Casa de Cultura a Studentilor, intre orele 10:00 si 16:00!

Programul de conferinte si workshopuri din CLUJ:

12:00 Rezidentiat si Licenta – examene si viitor in Romania si in strainatate (Anglia, Franta, Germania, Tarile Scandinave)

13:00 Prezentare MSF – Médecins Sans Frontières (Medici fara Frontiere)

14:30 Pregatire profesionala de excelenta: informatii la zi despre cursuri de perfectionare si burse pentru specialisti si medici rezidenti

Evenimentul urmeaza sa se desfasoare in:

– Targu Mures (RO) – 14 Nov. – Continental Hotel
– Iasi (RO) – 18 Nov. – Casa de Cultura a Studentilor Iasi
– Galati (RO) – 19 Nov. – Universitatea “Dunarea de Jos” Galati
– Constanta (RO) – 20 Nov. – Campus Universitar Ovidiu-Corp B

Provenind din sistemul privat si lanturi de spitale din Europa, angajatorii prezenti la targul de cariere si educatie Cariere in Alb 5 – Green Edition, ofera oportunitati in tari precum Franta, Belgia, Elvetia, Norvegia, Suedia, Marea Britanie si Germania, cu pachete salariale pornind de la 3 000 de euro.

Pentru inscrieri online, va rugam completati formularul* de inscriere de pe pagina noastra oficiala Careers in White.

*Completand formularul online sau la intrarea evenimentului, va inscrieti automat in Tombola CARIERE IN ALB, unde veti putea castiga un LAPTOP Acer!

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.