Simpozion Despre Prostie…

Saptamana asta (17-21 martie) sunt Zilele Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei (ZFPSE) si se vor organiza prelegeri, workshopuri/seminarii si concursuri.

Una dintre prelegerile la care pot participa si studenti de la alte facultati are ca titlu (foarte sugestiv): Despre prostie… si va fi sustinuta de catre Prof. „Aaron T. Beck” Univ. Dr. Daniel David astazi de la ora 18:00 in Amfiteatrul Zorgo.

Amfiteatrul Zorgo: Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, str Sindicatelor, nr. 7.

Ne vedem acolo 🙂

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.