Transplant De Celule Stem In Scleroza Multipla + Video

O echipa de cercetatori formata din medici de la Cleveland Clinic si Case Western Reserve University colaboreaza in cadrul unui trial clinic avand ca tinta tratarea efectelor sclerozei multiple folosind celule stem recoltate de la pacient.

Celulele stem mezenchimale sunt recoltate din maduva osoasa, iar in acest moment peste 150 de trialuri clinice testeaza abilitatea celulelor stem de a trata patologii diverse printre care: osteoartrita, diabet, amfizem si accident vascular cerebral.

In cadrul studiului actual, celulele stem mezenchimale sunt recoltate la Case’s University Hospital, ulterior sunt cultivate si injectate intravenos la Cleveland Clinic.

In filmuletele de mai jos sunt mai multe detalii despre studiul celor doua clinici.

5 raspunsuri

  1. Buna ziua ! exista in tara cineva competent pt a trata scleroza multipla fara a ma trimite in China ori in alte tari ?

  2. Buna ziua ! Ma numesc Gabriela, de 6 ani am fost diagnosticata cu SM recesiv remisiva si as vrea sa stiu daca un transplant de celule stem mi-ar rezolva problema ! Va rog ! Multumesc anticipat

  3. buna ziua ! va rog sa-mi raspunda cineva la intrebarile mele legate de tratarea sclerozei multiple cu celule stem. ma numesc Gabriela am 34 de ani si sufar de aceasta”boala” de 6 ani.puteti sa imi raspundeti la aceasta adresa de mail ori la tel 0745.75.64.85.multumesc din nou !

    • Bun?, Gabriela! ….?i eu sunt in aceeasi situatie ca si tine,caut informatii legate de acest transplant cu celule stem,pt scleroza multipla.m-as bucura nespus de mult daca ne-ar indruma cineva la o clinica unde se realizeaza si ne.ar ajuta.nr meu de tel este 740968855. Julia

  4. Buna tuturor ! Pentru ataxie spinicerebeloasa transplantul de celule stem are eficacitate? dak da, unde poate fiefectuat?
    Merci.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.